Bruiloften

Gaan jullie het huwelijksbootje instappen? De mooiste dag van jullie leven!

Maar hoe zorgt u ervoor dat ook na uw bruiloft deze dag een mooie herinnering blijft? Daarvoor bent u op het juiste adres bij The Woodpacker foto en film!

Bruiloftenservices van The Woodpacker foto en film

Naast onze services voor bedrijven vinden wij het ook super leuk om aanwezig te mogen zijn op bruiloften. Sinds dat we in 2020 hiermee zijn begonnen stromen de aanvragen binnen! We bieden verschillende diensten aan op bruiloften. Fotograaf, videograaf (+drone) en livestreaming!

Check snel wat wij te bieden hebben en neem bij vragen vrijblijvend contact op!

Waarom voor ons kiezen?

Genoeg mensen kunnen mooi verhalen vertellen. Maar waarom nu voor The Woodpacker kiezen? 

3 redenen:

1. Jong en ambitieus team.

Martijn en Luuk zijn 20 jaar en hebben nu een aantal jaar ervaring in de foto en film wereld. Vanwege de jonge leeftijd zijn we nog lekker flexibel en regelen we alles tot in de puntjes voor je. Vanwege onze jonge leeftijd en onze ambities houden we ervan om te connecten met iedereen die we door dit werk leren kennen. Daarom ben je bij ons niet alleen maar een klant maar een persoonlijke relatie. Die we graag onze 100% inzet en professionaliteit laten zien!

2. Ervaring en opleiding

Met 2 jongens die nog vol in opleiding zitten op bijvoorbeeld de filmacademie leren we elke dag bij. Wij zijn continu bezig met onszelf te verbeteren. Elke opdracht is hier ook weer onderdeel van. Met onze bijna 3 jaar ervaring binnen The Woodpacker foto en film en al heel wat bruiloft ervaring geven onze klanten ons gemiddeld een 8,3 voor onze diensten! En voor bruiloften is dit zelfs een 9!

3. 100% eerlijkheid

Wij zijn ook geen helden. En kunnen helaas ook niet toveren… Daarom zijn wij altijd eerlijk over onze dienstverlening. Zo houden we de transparantie en weet jij precies wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten! Zo wordt jullie bruiloft gegarandeerd een succes!

Fotograaf

Uw prachtige bruiloft foto’s overlaten aan een super duo? Bij The Woodpacker foto en film staan we garant voor een flinke dosis gezelligheid en creativiteit. 1 of 2 fotografen op locatie. We zorgen voor prachtige foto’s zodat jullie prachtige dag niet zomaar wordt vergeten.

Videograaf

Professionele apparatuur en ervaren videografen die jullie dag compleet vastleggen van begin tot eind. Een leuke herinnering is zo gemaakt, maar hem later weer helemaal opnieuw beleven is nog het leukste! En laat dat maar aan de professionals over van The Woodpacker foto en film! (Drone beelden altijd inbegrepen!)

Livestreaming

Kan niet iedereen bij de bruiloft aanwezig zijn vanwege ziekte of reisafstand? Laat deze niet achterblijven en zorg dat waar ook ter wereld jullie bruiloft te zien is!

Ook combinaties mogelijk als:

– foto + videograaf

– livestreaming + videograaf!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten?

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Willen jullie direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vink het vinkje aan en laat minimaal de volgende informatie achter:

– Welke tijden willen jullie ons graag aanwezig hebben? 

– locatie(‘s) van de bruiloft

– Wat verwachten jullie achteraf aan geleverde foto’s/filmpjes?

 

 

Kies jullie wensen:

Extra bij videograaf:

Vrijblijvende offerte aanvragen