Bruiloften

Gaan jullie het huwelijksbootje instappen? De mooiste dag van jullie leven!

Maar hoe zorgt u ervoor dat ook na uw bruiloft deze dag een mooie herinnering blijft? Daarvoor bent u op het juiste adres bij The Woodpacker foto en film!

Bruiloftenservices van The Woodpacker foto en film

Naast onze services voor bedrijven vinden wij het ook super leuk om aanwezig te mogen zijn op bruiloften. Sinds dat we in 2020 hiermee zijn begonnen stromen de aanvragen binnen! We bieden verschillende diensten aan op bruiloften. Fotograaf, videograaf (+drone) en livestreaming!

Check snel wat wij te bieden hebben en neem bij vragen vrijblijvend contact op!

Fotograaf

Uw prachtige bruiloft foto’s overlaten aan een super duo? Bij The Woodpacker foto en film staan we garant voor een flinke dosis gezelligheid en creativiteit. 1 of 2 fotografen op locatie. We zorgen voor prachtige foto’s zodat jullie prachtige dag niet zomaar wordt vergeten.

Videograaf

Professionele apparatuur en ervaren videografen die jullie dag compleet vastleggen van begin tot eind. Een leuke herinnering is zo gemaakt, maar hem later weer helemaal opnieuw beleven is nog het leukste! En laat dat maar aan de professionals over van The Woodpacker foto en film! (Drone beelden altijd inbegrepen!)

Livestreaming

Kan niet iedereen bij de bruiloft aanwezig zijn vanwege ziekte of reisafstand? Laat deze niet achterblijven en zorg dat waar ook ter wereld jullie bruiloft te zien is!

Ook combinaties mogelijk als:

– foto + videograaf

– livestreaming + videograaf!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!

Laurens en Anke

Bruiloft 23 Juli 2021, Livestreaming + videograaf

The Woodpacker heeft onze trouwdag fantastisch in beeld gebracht inclusief prachtige drone opnames! We zijn ontzettend blij met de beelden die we hebben mogen ontvangen.
De communicatie verliep soepel, ook tijdens de trouwdag waren ze op een zeer prettige manier aanwezig. Kortom, we zijn erg tevreden

Bouke en Ilja

Bruiloft 10 Juni 2022, Videograaf

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten?

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Willen jullie direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vink het vinkje aan en laat minimaal de volgende informatie achter:

– Welke tijden willen jullie ons graag aanwezig hebben? 

– locatie(‘s) van de bruiloft

– Wat verwachten jullie achteraf aan geleverde foto’s/filmpjes?

 

 

Kies jullie wensen:

Extra bij videograaf:

Vrijblijvende offerte aanvragen