Bruiloften

Gaat u het huwelijksbootje instappen? Het meest geweldige en onvergeetbare moment van uw leven. Maar hoe zorgt u ervoor dat ook na uw bruiloft deze onvergeetbaar blijft?

Daarvoor bent u op het juiste adres bij The Woodpacker Foto en film!

Uw prachtige dag in goede handen!

Een prachtige film, fotoreportage of livestream voor uw prachtige dag. Van te voren duidelijke afspraken zodat er tijdens uw dag geen aandacht meer naar toe hoeft en u kunt focussen op wat echt belangrijk is: Genieten!

 

 

 

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Bruidsfilm

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog te kunnen nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig bijna niet meer ontbreken!

Bruidsfilm

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog te kunnen nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig bijna niet meer ontbreken!

Vanwege de privacy mogen we hier geen voorbeelden delen. Voor voorbeelden mag u vrijblijvend een mailtje sturen naar info@thewoodpacker.nl zodat u een indruk kan krijgen van ons werk.

 

Bruiloft foto/videografie

Livestream

Sinds de coronacrisis zie je het steeds vaker. Bruiloften live uitgezonden. Iedereen die om onverhoopte reden niet bij de bruiloft aanwezig kan zijn krijgt hierdoor toch de mogelijkheid jullie prachtige dag te volgen. Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie!

Fotoreportage

Fotoreportage’s op bruiloften is al jaren populair en ook een standaard bij elke bruiloft! Wilt u dit goed geregeld hebben? alle zorgen ontlast en betaalbaar? Dan bent u aan het juiste adres!

“The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!
Laurens en Anke

Bruidspaar

“Martijn heeft de Koninklijke Onderscheidingen van Gemeente Het Hogeland “live” uitgezonden via het “you-tube” kanaal van de gemeente. De samenwerking was heel goed en we hebben een mooi resultaat neer kunnen zetten.”

Marianne Wierenga

Project- en teamassistent Gemeente Het Hoge land

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten? 

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij sturen zo snel mogelijk een passende offerte op! Toch nog vragen of liever een adviesgesprek? Dit kan natuurlijk ook laat onderstaand uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Selecteer uw dienst(en)