Bruiloften

Gaan jullie het huwelijksbootje instappen? De mooiste dag van jullie leven!

Maar hoe zorgt u ervoor dat ook na uw bruiloft deze dag een mooie herinnering blijft? Daarvoor bent u op het juiste adres bij The Woodpacker foto en film!

Wat zijn Martijn en Luuk toffe kerels, heel vriendelijk, denken goed mee, gezellig en er wordt snel gereageerd bij vragen. De films zijn echt fantastisch geworden!

Wij zouden ze iedereen aan raden!

Het was het wachten waard, wat een leuke film!! We hebben de film meerdere keren bekeken met verschillende mensen, allemaal weer emoties…

Waarom voor ons kiezen?

Genoeg mensen kunnen mooi verhalen vertellen. Maar waarom nu voor The Woodpacker kiezen? 

3 redenen:

1. Jong en ambitieus team.

Martijn en Luuk zijn 20 jaar en hebben nu een aantal jaar ervaring in de foto en film wereld. Vanwege de jonge leeftijd zijn we nog lekker flexibel en regelen we alles tot in de puntjes voor je. Vanwege onze jonge leeftijd en onze ambities houden we ervan om te connecten met iedereen die we door dit werk leren kennen. Daarom ben je bij ons niet alleen maar een klant maar een persoonlijke relatie. Die we graag onze 100% inzet en professionaliteit laten zien!

2. Ervaring en opleiding

Met 2 jongens die nog vol in opleiding zitten op bijvoorbeeld de filmacademie leren we elke dag bij. Wij zijn continu bezig met onszelf te verbeteren. Elke opdracht is hier ook weer onderdeel van. Met onze bijna 3 jaar ervaring binnen The Woodpacker foto en film en al heel wat bruiloft ervaring geven onze klanten ons gemiddeld een 8,3 voor onze diensten! En voor bruiloften is dit zelfs een 9!

3. 100% eerlijkheid

Wij zijn ook geen helden. En kunnen helaas ook niet toveren… Daarom zijn wij altijd eerlijk over onze dienstverlening. Zo houden we de transparantie en weet jij precies wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten! Zo wordt jullie bruiloft gegarandeerd een succes!

Ook combinaties mogelijk als:

– foto + videograaf

– livestreaming + videograaf!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten?

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Willen jullie direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vink het vinkje aan en laat minimaal de volgende informatie achter:

– Welke tijden willen jullie ons graag aanwezig hebben? 

– locatie(‘s) van de bruiloft

– Wat verwachten jullie achteraf aan geleverde foto’s/filmpjes?

 

 

Kies jullie wensen:

Extra bij videograaf:

Vrijblijvende offerte aanvragen