Videografie voor iedereen

Videografie is een term die je steeds vaker hoort. Voor bedrijven, organisaties en evenementen is het op het moment dé belangrijkste vorm van communicatie met je klanten!

En dit doe je uiteraard samen met de professionaliteit van The Woodpacker foto en film.

Want een video maken kan iedereen. Maar een film maken is een expertise.

Ben je er klaar voor om je bedrijf, evenement of organisatie een boost te geven met The Woodpacker foto en film? Neem snel contact op!

Het is fijn werken met Martijn en streeft naar perfectie en doet alles in goed overleg. Kortom erg tevreden over de samenwerking!

“Het filmen en monteren was van hoge kwaliteit. Ik zou The Woodpacker dan ook zeker aanbevelen!”

Bekijk voorbeelden van onze promotiefilms

Wij staan voor kwaliteit

Met vele ervaring zorgen we ervoor dat uw promotiefilm helemaal naar uw wens word gemaakt.

Professioneel, uniek en betaalbaar!

Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat uw promotiefilm bij de stijl van uw bedrijf of organisatie past. Hierdoor onderscheid u uzelf van andere bedrijven en organisaties.

Evenementenvideografie

Voor evenementen zijn wij in te huren als videograaf die alle momenten van je evenement op beeld vast legt en hier een prachtige aftermovie van maakt naar wens.

Op veel verschillende evenementen hebben we al gestaan en zijn benieuwd naar jou evenement. Mogen we deze toevoegen aan onze ervaringen?

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact samen met u staat bij The Woodpacker op plaats 1. Even een kopje koffie drinken doen we graag en komen graag bij u langs voor bijvoorbeeld een eerste kennismakingsgesprek.

Daarnaast houden ook voor, tijdens, en na de opdracht contact. Zowel online als op locatie.

Deze kernwaarde zorgt ervoor dat we van onze klanten op google een 5 sterren beoordeling krijgen! Hier zijn we natuurlijk erg trots op en zullen er alles aan blijven doen om dit zo te houden!

Bedrijfsfilms

Uw bedrijf op beeld is bijna onmisbaar in deze tijd! Een video wordt tot wel 100x vaker bekeken dan een foto en zorgt daarnaast er ook voor dat meer bezoekers op je website blijven hangen en van websitebezoeker naar klant omgezet worden.

The Woodpacker zorgt niet alleen voor het perfecte beeld maar zorgt ook voor de perfecte marketing in het filmpje zodat niet alleen de beelden er goed uit zien, maar ook mensen de juiste informatie krijgen.

We hebben al heel wat bedrijven mogen voorzien van prachtig beeldmateriaal. Wordt die van u de volgende?

 

Instructie/uitleg films

Verkoop u apparaten of materialen waarbij persoonlijk uitleg bij nodig is? Of wilt u graag promotie krijgen doormiddel van klanten die uitleggen wat uw product of dienst voor hun betekend heeft?

 

The Woodpacker zorgt voor de perfecte locatie zodat iedereen perfect op beeld komt. 

Ander idee?

We staan voor van alles open. Staat uw idee of wens hier niet tussen? Neem vrijblijvend contact op en dan gaan wij graag de uitdaging aan!

 

“The woodpacker deserves a 5 star recommendation. Good and clear communication, listens to your needs and demand, thinks in a creative way to optimize the end product. Uses professional equipment and is able to fullfil your ideas about the product you want to make”
Ek Archery

www.ek-archery.com

Een fantastische samenwerking gehad met Martijn. We hebben samen het concept uitgewerkt, zodat er op de draaidag geen verassingen meer waren. Het shooten verliep erg goed. Nadat alles was opgenomen hadden wij al snel de eerste video in de mail. Wij zijn blij met het resultaat en een leuke connectie in ons netwerk!
Jak Design

Webdesigner

Hoe gaat het in zijn werk?

w

1. Eerste contact + eerste gesprek

Het besluit is genomen. Ter promotie van uw bedrijf, organisatie of evenement gaat u voor een mooie film. Dan bent u bij The Woodpacker foto en film aan het juiste adres!

U vult het formulier op de website in of neemt contact op via +31 6 37292107/ info@thewoodpacker.nl. Hier zullen we het eerste kennismakings gesprek starten.

Hierin bespreken we verschillende dingen als de verwachtingen van het proces, hoe het filmpje er uit moet zien. Het budget, locatie enzovoort.

Z

2. Offerte + goedkeuring

Na het eerste gesprek zullen we een offerte opstellen. Hier zullen de wensen die besproken zijn in staan en daarbij een passende offerte.

In de offerte word met een uurtarief gerekend. Daarnaast ook met reiskosten en apparatuurskosten. Specificaties hiervan kunt u hierboven zien.

Na het versturen en bekijken van de offerte staat u nog 1 ding te doen voor het filmen van start kan gaan: Akkoord geven.

Na akkoord plannen we zo snel mogelijk de opname dag(en) in en gaan we zorgen voor een prachtig eindresultaat naar uw wens.

l

3. Script schrijven

Voor een goede bedrijfsfilm is een script erg belangrijk. Daarom gaan we vaak voor een 2de gesprek zorgen zodat we aan het filmen kunnen.

In dit 2de gesprek zal ik notities maken en een aantal vragen stellen. Mocht er al een script klaarliggen wat er in de film gezegd wordt e.d. dan kan deze worden overhandigd.

Hierna wordt het script volledig uitgewerkt en daarna naar u opgestuurd om te controleren of alles naar wens is en of er eventueel nog iets aangepast moet worden.

Dan gaat het filmen van start!

4. Filmen op de gewenste locatie(s)

Na goedkeuring van het script zal het filmen van start gaan.

Op de gewenste locatie(s) zal er beeldmateriaal worden geschoten volgens het script. Ook zal er extra beeldmateriaal gemaakt worden dat niet in het script voorkomt om in de Post-productie nog een paar leuke stukjes toe te kunnen voegen. Bij dit proces is het handig als u zelf ook zo veel mogelijk aanwezig bent.

Drone beelden zijn kosteloos inbegrepen mochten deze gewenst zijn en veilig kunnen. Deze worden vaak op dezelfde dag ingepland als de rest van de opnames om zo de kosten voor u zo laag mogelijk te houden! Natuurlijk kan als er voorkeur voor is voor een ander tijdstip gekozen worden zoals s’ochtends vroeg of s’avonds laat tijdens de zogenoemde “golden hours”.

Daarnaast zijn we bij grotere opdrachten met meerdere crew members aanwezig voor een goede verdeling en soepel verloop van de opname dag(en).

5. Post-productie

Als al het beeldmateriaal is verzameld gaat de Post-productie van start. Wat in houdt dat alle beelden zullen worden bekeken en alleen het beste materiaal gebruikt zal worden!

Het kan zijn dat er tijdens de Post-productie toch nog blijkt dat er beelden missen. Er zal dan contact met u worden opgenomen om te zorgen dat deze er nog wel komen om zo te zorgen dat alles volledig is.

Nadat het filmpje volledig is bewerkt naar het script en de kleur en audio bewerking is voltooid zal het filmpje naar u worden opgestuurd. Hier kan u dan nog punten aangeven die u toch nog graag anders zou willen zien, en zal ik u vragen om goedkeuring.

6. De aflevering

Als het filmpje is goedgekeurd zal de aflevering plaatsvinden.

Indien mogelijk komen wij persoonlijk bij u langs om het filmpje af te leveren waarna we samen met u de opdracht afsluiten.

Toch nog niet tevreden of moeilijkheden met het filmpje na de aflevering? Geen probleem. We staan altijd open voor vragen of komen persoonlijk langs om al u vragen te beantwoorden en als dat nodig is kosteloos hulp te bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan