Livestreaming

Livestreaming is een prachtige en steeds meer gebruikte manier om een evenement of bijeenkomst uit te zenden zodat iedereen van uw bedrijf of organisatie live mee kan kijken via het internet. En in deze tijd waarin grote groepen niet bij elkaar kunnen komen is livestreaming de ideale oplossing!

“The Woodpacker heeft een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!”

Laurens en Anke Hijlkema

Bruidspaar 2021

Martijn heeft ons enorm geholpen bij de promotie van onze school! Hij denkt super goed mee en bedenkt ter plekke oplossingen om alles nog beter te laten verlopen. Je kunt met een gerust hart alle techniek rondom een evenement aan hem overlaten zodat je daar geen zorgen over hebt. Wij gaan Martijn zeker vaker vragen!

Mirjam Alink

Directeur Woldborg Grootegast

Op uw gewenste locatie live gaan!

Een live gesprek of live event voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek!

  • In hoge kwaliteit een prachtige livestream opgeleverd met goed licht en geluid.
  • Internet wordt overal geregeld! Geen zorgen om slechte ontvangst. Internet regelen we zelf!
  • En natuurlijk op de door uw gewenste locatie!

Camera’s

Elke Livestream zal standaard met 4 camera’s worden gehouden!

– Full HD livestream
– Geluid via externe microfoons en geluidsmixer
– draadloze dasspeld microfoons aanwezig.
– Bij donkere situaties extra licht aanwezig.

– Live naar Youtube uitgezonden. Openbaar of prive!

Ervaring op niveau

Verschillende evenementen, bruiloften en info avonden zijn al met succes live op het internet uitgezonden door The Woodpacker foto en film. Inmiddels is de set-up zelfs zo ver geperfectioneerd dat deze te gebruiken is voor kleine, maar ook middel evenementen!

Alles tot in de puntjes voorbereid zodat u tijdens uw evenement u geen zorgen hoeft te maken en alles live gevolgd kan worden.

Professioneel team op locatie

Bij ons kun je zeker zijn van kwaliteit. Een video en geluidstechnicus op locatie die alles klaarzetten, uitgebreid testen en uw livestream perfect zullen laten verlopen.

Ook tijdens livestreams houden ze elke seconde in de gaten om er voor te zorgen dat er niks mis kan gaan!

 

Tot in de puntjes verzorgt. Voor en na de livestream altijd aanspreekbaar voor eventuele vragen!

 

Voorbeeld

Geen internet op locatie?

Inmiddels is het nergens meer weg te denken. Wifi. Nu zijn er natuurlijk plekken waar geen (sterke) internetverbinding aanwezig is. Dit is voor The Woodpacker geen probleem! Wij werken samen met InternetOnDemand om zo de beste en betrouwbaarste internetverbinding te krijgen zodat er tijdens de livestream niks mis kan gaan! Vanwege deze samenwerking bieden we internet op elke locatie aan voor maar €99.- per dag! Ongeacht hoelang de livestream duurt.

Wat houd u nu nog tegen? 😉