Onze diensten

The Woodpacker foto en film is een veelzijdig mediabedrijf die zich inzet voor goede en betaalbare media voor bedrijven, organisaties en particulieren. Op deze manier zijn wij inzetbaar op enorm veel vlakken binnen de video- én de fotografie.

Check hieronder de diensten die wij uitvoeren. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op! We houden wel van een uitdaging en hebben erg veel moeite met “nee” verkopen…

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Leuk kennismakingsgesprek, geeft handige tips, luistert naar wat de klant zoekt en wilt, anticipeert daar prima op. Super blij met het eind resultaat!!

Fotograaf

Evenementen, feestjes kantoorpanden etc… Alles komt bij ons op de camera. Vertel ons wat je zoekt en de juiste persoon wordt aan je opdracht gekoppeld voor het beste resultaat!

Videograaf

Een aftermovie, productvideo, instructiefilms of bedrijfsfilm nodig? The Woodpacker zorgt ervoor dat elk beeld perfect aansluit bij je organisatie. 

Alles perfect uitgedacht zodat jullie film ook echt jullie trots is.

Drone

Dronebeelden nodig maar loop je tegen de regels aan van de overheid? Besteed je dronebeelden uit aan The Woodpacker foto en film.

Wij bieden dronebeelden aan op professioneel niveau met een ervaren en gediplomeerde dronepilot. Geregistreerd en gelicenseerd om te mogen vliegen op uw locatie.

Livestreaming

Een groot evenement, vergadering of Webinar uitzenden? The Woodpacker heeft jaren ervaring in het organiseren, opbouwen en opnemen van deze evenementen. Live op het internet waar dan ook en met wie dan ook.

Een professioneel team op locatie die alles verzorgd. Check de prijzen en mogelijkheden door contact met ons op te nemen!

Waarom voor ons kiezen?

Genoeg mensen kunnen mooi verhalen vertellen. Maar waarom nu voor The Woodpacker kiezen?

3 redenen:

1. Jong en ambitieus team.

Martijn en Luuk zijn 21 jaar en hebben op hun jonge leeftijd al jaren ervaring in de foto en film wereld. Vanwege de jonge leeftijd zijn ze flexibel en regelen ze alles tot in de puntjes voor u of uw bedrijf. Ook houden ze van nieuwe connecties opdoen wat in dit werk enorm belangrijk is. Daarom ben je bij The Woodpacker foto en film niet alleen maar een klant maar een persoonlijke relatie. Die we graag onze 100% inzet en professionaliteit laten zien!

2. Ervaring en opleiding

Met 2 jongens die nog vol in opleiding zitten op bijvoorbeeld de filmacademie leren we elke dag bij. Wij zijn continu bezig met onszelf te verbeteren. Elke opdracht is hier ook weer onderdeel van. Met onze 3 jaar ervaring binnen The Woodpacker foto en film mogen we met trots zeggen dat onze klanten ons gemiddeld een 8,3 geven voor onze diensten!

3. 100% eerlijkheid

Wij zijn ook geen helden. En kunnen helaas ook niet toveren… Daarom zijn wij altijd eerlijk over onze dienstverlening. Zo houden we de transparantie en weet jij precies wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten! Zo wordt jullie opdracht 100% een succes.

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten?

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

 

Wil je graag een offerte ontvangen? Geef dit aan en wees zo concreet mogelijk in je wensen. Zo kunnen wij een zo goed mogelijke schatting geven van de kosten*.

 

 

*Let op: Dit is een voorlopige prijsopgave en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen