Bruiloft fotograaf

Uw foto’s. Onze professionaliteit. Dé perfecte match!

Wij staan voor kwaliteit

Met vele ervaring zorgen we ervoor dat jullie bruiloft foto’s helemaal naar jullie wens word gemaakt.

Professioneel, uniek en betaalbaar!

Van te voren duidelijke afspraken en na de bruiloft genieten van prachtige foto’s. Van te voren duidelijke afspraken en na de bruiloft genieten van prachtige foto’s. Fotoshoot op locatie op de dag van de bruiloft? Geen probleem. Natuurlijk behoort deze gewoon tot de bruiloft zit deze er altijd bij inbegrepen. Met 1 of 2 fotografen die de creativiteit erg hoog hebben zitten komen we soms wel eens met verrassingen tijdens de fotoshoot 😉 

Creativiteit met een flinke dosis gezelligheid!

Wij vinden persoonlijk contact enorm belangrijk. Van te voren gezellige kennismakingsgesprekken. Tijdens de bruiloft deinzen wij ook zeker niet terug voor een gezellig gesprek en een lolletje. Ook creativiteit laten we zo goed mogelijk naar voren komen tijdens de bruiloft. Dus schrik niet van de gekke posities die we als fotograaf wel eens aannemen… Alles voor de foto!

Ook jullie eigen creativiteit en wensen vinden we belangrijk. Zelf al ideeën of wensen voor bepaalde soort foto’s? Laat het ons weten! We houden wel van een uitdaging.

 

02-09-2022 was onze mooiste dag van ons leven! Woodpacker was de hele dag in ons midden om beeldmateriaal te schieten en te filmen. Inmiddels hebben wij alle foto’s binnen en hebben wij ook de filmpjes mogen ontvangen. De foto’s en bruidsfilm geeft echt zo’n mooie impressie van de dag, waardoor je de hele dag weer vol aan het nagenieten ben! Het was zo’n onvergetelijke, mooie ongedwongen dag. Door het mooie beeldmateriaal wat we nu nog hebben van deze dag hebben we te danken aan Martijn en Luuk. Top foto en videograaf die ongestoord hele mooie plaatjes en beelden hebben gemaakt tijdens de dag! Een echte aanrader om hen bij jullie dag te hebben! Kortom: het was zo’n mooie en bijzondere dag! Heel veel dank aan Luuk en Martijn!

Yoeri en Celine

Bruiloft 2 september 2022, Fotografie en videografie

Hoe gaat het in zijn werk?

w

1. Eerste contact + eerste gesprek

Jullie gaan trouwen en zijn bij ons uitgekomen om deze mooie dag vast te leggen. Eerst is natuurlijk even belangrijk of wij niet al geboekt zijn op jullie datum. Hiervoor kunt u het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jullie op!

Het belangrijkste is een goeie klik. Want je wil dat de cameraman een beetje gezellig is als die de hele dag met je mee wandelt ;). Hiervoor plannen we even een leuk gesprek in. Bij jullie thuis of even online. 

 

 

Z

2. Offerte + goedkeuring

Na het eerste gesprek zullen we een offerte opstellen. Dit kunnen we direct tijdens het eerste gesprek doen of later bij een 2de gesprek. Hier zullen de wensen die besproken zijn in staan en daarbij geven wij een passende offerte. 

In de offerte word met een uurtarief gerekend. Daarnaast ook met reiskosten en apparatuurskosten. Specificaties hiervan kunt u hieronder vinden.

Na akkoord plannen we 1 á 2 week voor de bruiloft nog even een laatste gesprek in om de dag nog even volledig door te nemen en hier kunnen dan nog eventuele vragen worden gesteld.

3. De bruiloft

Dan is daar de dag aangebroken! Alles is geregeld en jullie prachtige dag kan beginnen. Tijdens de dag zijn we natuurlijk druk bezig met foto’s maken en deze herinneringen opslaan.

Hier is voor jullie maar 1 ding belangrijk en hechten wij erg veel waarde aan namelijk: Genieten! 

Jullie zorgen ervoor dat u uw dag niet gaat vergeten. En wij maken deze tastbaar!

4. Na de bruiloft

Dan is de dag alweer voorbij…  Gelukkig zijn de beelden er al en veiliggesteld op de servers van The Woodpacker.

Na een nacht slaap gaan we achter de schermen bezig met de herinneringen van de bruiloft. In de eerste dagen na jullie bruiloft sturen we alvast een paar leuke voorproefjes van foto’s om jullie weer even terug te brengen naar jullie bruiloft.

Vaak worden er 3000 t/m 7000 foto’s geschoten op een bruiloft… Deze gaan we allemaal bij langs en maken hier een selectie van. Binnen 1 tot 8 weken kunnen jullie deze in jullie mailbox verwachten!

5. Afsluiting

Nadat we de foto’s hebben opgestuurd komen we graag nog een keer langs voor een kopje koffie of thee. En zo gewenst de foto’s op een bijzondere USB stick/schijf bij jullie afleveren.

En ook horen we hierin graag jullie ervaring. Ook wij zijn niet perfect en horen graag jullie feedback!

Meestal komt alleen bruiloftfotografie bij ons uit tussen de €800 en €1500. Bij Duo foto/videograaf komen we meestal op een bedrag uit van €1800 tot €2200.