Bruiloften contactformulier

Vul hieronder jullie gegevens in.

Als er al wat meer info bekend is over jullie bruiloft stuur deze dan ook mee!

We nemen  zo spoedig mogelijk contact op. Vaak binnen 1 á 2 werkdagen.

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten? 

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Willen jullie direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vink het vinkje aan en laat minimaal de volgende informatie achter:

– Welke tijden willen jullie ons graag aanwezig hebben? 

– locatie(‘s) van de bruiloft

– Wat verwachten jullie achteraf aan geleverde foto’s/filmpjes?

Kies jullie wensen:

Extra bij videograaf:

Vrijblijvende offerte aanvragen

02-09-2022 was onze mooiste dag van ons leven! Woodpacker was de hele dag in ons midden om beeldmateriaal te schieten en te filmen. Inmiddels hebben wij alle foto’s binnen en hebben wij ook de filmpjes mogen ontvangen. De foto’s en bruidsfilm geeft echt zo’n mooie impressie van de dag, waardoor je de hele dag weer vol aan het nagenieten ben! Het was zo’n onvergetelijke, mooie ongedwongen dag. Door het mooie beeldmateriaal wat we nu nog hebben van deze dag hebben we te danken aan Martijn en Luuk. Top foto en videograaf die ongestoord hele mooie plaatjes en beelden hebben gemaakt tijdens de dag! Een echte aanrader om hen bij jullie dag te hebben! Kortom: het was zo’n mooie en bijzondere dag! Heel veel dank aan Luuk en Martijn!

Yoeri en Celine

Bruiloft 2 september 2022, Fotografie, Videografie

Voor onze bruiloft op 24 juni 2022 heeft The Woodpacker onze bruiloft film(s) verzorgd. Wat zijn Martijn en Luuk toffe kerels, heel vriendelijk, denken goed mee, gezellig en er wordt snel gereageerd bij vragen. De films zijn echt fantastisch geworden! Wij hebben deze al meerdere malen met een big smile teruggekeken en al aan vele mensen zoals vrienden, familie en collega’s laten zien. Geweldig hoe ze deze mooie dag hebben vastgelegd, ook de drone beelden zijn fantastisch. Wij zouden ze iedereen aan raden!
Jeffrey en Nicky

bruiloft 24 juni 2022, Videograaf