Over The Woodpacker

Lees hier onze geschiedenis

en maak kennis met het team van The Woodpacker foto en film

Waar het allemaal begon:

Op mijn 15de kocht ik mijn allereerste camera. Een Canon 100d. Hiermee begon het: prachtige zonsondergangen, Zonsopgangen, dieren, me eigen familie, vakanties en ga zo maar door wat er allemaal mijn camera voorbijkwam. Deze postte ik op sociale media zoals Instagram en Facebook. Enkele voorbeelden zie je hiernaast.

Dit deed ik 2 jaar totdat ik een mail kreeg van mijn oude meester van groep 8. Het was het jaar 2020. Het jaar van corona.

En waar ik normaal voor mijn oude basisschool De Regenboog in Tolbert de afscheidsmusical opnam met mijn camera als vriendendienstje werd ik nu gevraagd voor het maken van een afscheidsfilm. Dit ter vervanging van de afscheidsmusical. Deze mocht vanwege Corona niet doorgaan.

Dit deed ik natuurlijk met alle plezier en zorgde er naast een paar hele leuke weken ook voor dat ik ging nadenken wat ik hier nog meer mee zou kunnen doen.

En het nadenken resulteerde in de start van The Woodpacker op 20 November 2020!

Wat er sindsdien allemaal is gebeurd:

Inmiddels zijn we meer dan 2 jaar verder. Het aantal opdrachten dat we mogen uitvoeren is enorm gegroeid.

In Februari 2020 is er een nieuwe bus aangeschaft. Helemaal naar wens ingericht en laten bestickeren waarmee we door heel Nederland nu goed bereikbaar zijn en ook direct alles wat we nodig hebben om handen hebben. 

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook elke dag keihard bezig om onze services te verbeteren.

Om dit te doen hebben we bijvoorbeeld afscheid genomen van bepaalde diensten. En hebben we andere diensten zoals schoolfotografie en bruiloften extra omarmd en ons in gespecialiseerd.

En ook zijn we sinds kort lid van een aantal verenigingen zoals de ondernemersvereniging “Ondernemers in beweging” in Helmond. Zo kunnen we  met andere ondernemers overleggen en ons netwerk uitbreiden.

Het team

Martijn Meulenbelt

Martijn Meulenbelt

Eigenaar

Ik ben Martijn Meulenbelt en eigenaar van The Woodpacker foto en film services. Ik ben 21 jaar en ben student HBO Film en audiovisuele media in Eindhoven. Hier leer ik echt de fijne kneepjes van het vak welke ik dagelijks toe pas in mijn werk binnen The Woodpacker foto en film

Ik woon grotendeels in het Groningse plaatsje Tolbert. Door de studie in Eindhoven woon ik voor een groot gedeelte ook in Eindhoven (Deurne). Vanuit beide woonplaatsen wordt The Woodpacker daarom ook gerund. Daarom zijn wij ook over het hele land inzetbaar voor het opnemen van prachtige foto- en videocontent.

De studie die ik volg sluit perfect aan op mijn werkzaamheden binnen The Woodpacker foto  en film. Komende jaren zullen mijn vaardigheden zich daarom alleen maar verder ontwikkelen en ga ik deze inzetten tijdens mijn werkzaamheden binnen The Woodpacker foto en film.

Van kleins af aan ben ik al druk bezig met camera’s en mede doormiddel van een camera de wereld te ontdekken. Op vakanties, leuke uitjes, schoolprojecten en zelfs jaren gewerkt aan een eigen YouTube kanaal. Altijd moest de camera mee. Begonnen met foto’s maken en uiteindelijk de interesse ontwikkeld voor bewegend beeld.

Na wat ervaring te hebben opgebouwd door een paar opdrachten te doen en wat contacten op te bouwen ben ik mijn bedrijf begonnen om mooie maar ook betaalbare content te maken. Hierdoor kom ik op de meest leuke plekken terecht! Van een monumentaal pand van bij het Rijksmuseum tot op het dak van het UMCG. Ja echt waar;)

Hopelijk spreken we elkaar snel in een eerste kennismakingsgesprek!

Luuk van de Naalt

Luuk van de Naalt

Crew

Ik ben Luuk van der Naalt, 21 jaar en ben al sinds het het begin van The Woodpacker foto en film een belangrijke onderdeel van de crew.

Zelf ben ik werkzaam als ZZP fotograaf bij Van der Naalt fotografie. Je kunt me vinden op Instagram onder  @Luuk_photography.

Fotograferen heeft al langere tijd mijn interesse en heb de afgelopen jaren ook al vele ervaringen mogen opdoen door veel zelf op pad te gaan met mijn camera. Natuur en vogels hebben hierin mijn voorkeur. Dit zorgde er mede voor dat ik mij makkelijk kon aansluiten bij The Woodpacker en Martijn te ondersteunen in zijn snelgroeiende bedrijf.

Ik ondersteun voornamelijk tijdens het livestreamen en , waar nodig, tijdens het fotograferen of tijdens het opnemen van bepaalde soort video’s. En daarnaast als bruiloft fotograaf!

Daarnaast ken ik Martijn al sinds de basisschool en zijn we sindsdien onafscheidelijk. En daardoor dus nu ook partners bij The Woodpacker foto en film.

Ik ben MBO 4 student bio medisch analyst. Naast deze 4 jarige studie werk ik als freelance foto/videograaf vaak bij Martijn en ondersteun waar nodig. Na de vier jarige studie ben ik van plan door te groeien op het HBO.

En daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen als foto- en videograaf!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Vraag vrijblijvend een offerte aan