Even voorstellen

Maak kennis met het team van The Woodpacker!

Martijn Meulenbelt

Martijn Meulenbelt

Eigenaar

Ik ben Martijn Meulenbelt en eigenaar van The Woodpacker foto en video services. Ik ben 19 jaar en bezig met mijn laatste jaar op het Vwo.

Ik woon in het Groningse plaatsje Leek en run ook vanuit hier mijn bedrijf.

Van kleins af aan ben ik al druk bezig met camera’s en mede doormiddel van een camera de wereld te ontdekken. Op vakanties, leuke uitjes, schoolprojecten en zelfs jaren gewerkt aan een eigen YouTube kanaal.

Na het afronden van mijn Vwo ga ik studeren aan de Nederlandse academie voor beeldcreatie. Hier wil ik mijn HBO bachelor film en audiovisuele media gaan halen om zo mijn talenten en kennis optimaal te kunnen ontwikkelen.

Met al jarenlange ervaring met camera’s was in 2020 daar toch het grote moment en maakte ik van mijn hobby mijn werk.

Hopelijk spreken we elkaar snel in een eerste kennismakingsgesprek!

Waar het allemaal begon

Op mijn 15de kocht ik mijn allereerste camera. Een canon 100d. Hiermee begon het: prachtige zonsondergangen, Zonsopgangen, dieren, me eigen familie, vakanties en ga zo maar door wat er allemaal mijn camera voorbijkwam. Deze postte ik op social media zoals instagram en facebook. Enkele voorbeelden zie je hiernaast.

Dit deed ik 2 jaar totdat ik een mail kreeg van mijn oude meester van groep 8. Het was het jaar 2020. Het jaar van corona.

En waar ik normaal voor mijn oude basisschool De Regenboog in Tolbert de afscheidsmusical opnam met mijn camera als vriendendienstje werd ik nu gevraagd voor het maken van een afscheidsfilm. Dit ter vervanging van de afscheidsmusical, omdat deze vanwege Corona geen doorgang kon vinden.

Dit deed ik natuurlijk met alle plezier en zorgde er naast een paar hele leuke weken ook voor dat het me aan het denken sloeg.

En het nadenken resulteerde in de start van The Woodpacker op 20 November 2020!

Luuk van de Naalt

Luuk van de Naalt

Crew

Ik ben Luuk van der Naalt, 19 jaar en ben al sinds het het begin van The Woodpacker foto en film een belangrijke onderdeel van de crew.

Fotograferen heeft al langere tijd mijn interesse en heb de afgelopen jaren ook al vele ervaringen mogen opdoen door veel zelf op pad te gaan met mijn camera. Natuur en vogels hebben hierin mijn voorkeur. Dit zorgde er mede voor dat ik mij makkelijk kon aansluiten bij The Woodpacker en Martijn te ondersteunen in zijn snelgroeiende bedrijf.

Ik ondersteun voornamelijk tijdens het livestreamen en , waar nodig, tijdens het fotograferen of tijdens het opnemen van bepaalde soort video’s.

Daarnaast ken ik Martijn al sinds de basisschool en zijn we sindsdien onafscheidelijk. En daardoor dus nu ook partners bij The Woodpacker foto en film.

Komend schooljaar begin ik aan mijn nieuwe studie, software development op MBO 4 niveau. Dit is een studie met maar 25 uren per week waardoor ik Martijn goed kan ondersteunen in het filmen en fotograferen. Na de vier jarige studie ga ik doorgroeien op het HBO.

En daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen als foto- en videograaf!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Vraag vrijblijvend een offerte aan