Bruiloft videograaf

Een blijvende bewegende herinnering.

 

Onze bruiloft was in één woord betoverend, met grote dank aan The Woodpacker!

Bekijk enkele voorbeelden van onze bruiloft video’s!

Wij staan voor kwaliteit

Herinneringen zijn natuurlijk zo gemaakt. Maar op uw bruiloft is het belangrijk dat u zelf bezig bent met 1 ding: Genieten! En om herinneringen op te slaan en later nog eens lekker van te nagenieten kan een bruidsfilm tegenwoordig niet meer ontbreken!

Veel bruiloften hebben we al mogen voorzien van video materiaal. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft video helemaal naar jullie wens word gemaakt.

Professioneel, uniek en betaalbaar!

Hebben jullie een andere fotograaf ingehuurd? Geen probleem! Wij werken heel erg goed samen met andere fotografen. Vooraf overleggen we altijd even wat de wensen zijn en hoe we de ruimte gaan verdelen. Zo kunnen er geen irritaties of overlapping plaatsvinden. Daarnaast maken we het altijd graag gezellig samen met de andere fotograaf:)

 

Meer dan alleen een bruidsfilm!

– Drone opnames

Drone opnames zijn altijd inbegrepen! Nee dat is geen verkooptruc, maar dit vinden wij zelf stiekem toch wel heel erg leuk om te gebruiken en is ook razend populair! Wel moet dit op jullie locatie mogen volgens de Europese regels. Hiervoor kijken we op elke locatie of er hier gevlogen mag worden. Dit zal altijd bij jullie bekend zijn voor de bruiloft.

– Complete ceremonie opname

Wij hebben genoeg apparatuur mee. En ook veel camera’s. Daarom nemen wij tegen een kleine prijs ook graag jullie gehele ceremonie op met 1 of 2 camera’s! Deze is dan goed te gebruiken in de bruidsfilm en levert een mooie herinnering op om later nog eens terug te kijken. Een ceremonie gaat sneller dan je denkt…

– Openingsdans + speeches opnemen

Een speciale openingsdans en/of mooie speeches tijdens het diner of het feest? Deze opnemen kan enorm waardevol zijn en doen we ook graag. Van te voren nemen we altijd even contact op met de ceremonie meester om te weten wanneer deze plaatsvinden en nemen we in de meeste gevallen kosteloos mee en leveren we compleet aan. 

 

De mannen van de Woodpacker hebben in het voorjaar een video-opname gemaakt van een bruiloft van gasten die bij ons gingen trouwen. Het bruidspaar was heel enthousiast en de beelden zagen er prachtig uit. Dat heeft ons er toe gezet om de Martijn en Luuk ook te vragen voor het filmen van onze eigen bruiloft in augustus. Ondanks dat het kort dag was hebben ze alles op alles gezet om ook onze bruiloft goed vast te leggen met camera en drone beelden. Ze werken goed samen met onze fotograaf en dachten mee in mooie shots en posities. Het valt niet op dat ze er zijn op de mooiste dag van je leven, maar als je de film ziet waren ze er op elk juiste moment bij. Aanrader!!

Jeroen en Roos

Bruiloft 31 augustus 2023, Videograaf

Martijn en Luuk hebben de foto- en videografie verzorgd tijdens onze bruiloft. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, dus vanaf het eerste contact tot aan de bruiloft. Van de gasten hebben we ook positieve reacties over jullie ontvangen. En het belangrijkste; wij zijn erg tevreden over het eindresultaat! Groet, Bart, Karin en Siem

Bart en Karin

Foto- en videografie

Hoe gaat het in zijn werk?

w

1. Eerste contact + eerste gesprek

Jullie gaan trouwen en zijn bij ons uitgekomen om deze mooie dag vast te leggen. Eerst is natuurlijk even belangrijk of wij niet al geboekt zijn op jullie datum. Hiervoor kunt u het contactformulier hieronder invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jullie op!

Het belangrijkste is een goeie klik. Want je wil dat de cameraman een beetje gezellig is als die de hele dag met je mee wandelt ;). Hiervoor plannen we even een leuk gesprek in. Bij jullie thuis of even online. 

 

 

Z

2. Offerte + goedkeuring

Na het eerste gesprek zullen we een offerte opstellen. Dit kunnen we direct tijdens het eerste gesprek doen of later bij een 2de gesprek. Hier zullen de wensen die besproken zijn in staan en daarbij geven wij een passende offerte. 

In de offerte word met een uurtarief gerekend. Daarnaast ook met reiskosten en apparatuurskosten. Specificaties hiervan kunt u hieronder vinden.

Na akkoord plannen we 1 á 2 week voor de bruiloft nog even een laatste gesprek in om de dag nog even volledig door te nemen en hier kunnen dan nog eventuele vragen worden gesteld.

3. De bruiloft

Dan is daar de dag aangebroken! Alles is geregeld en jullie prachtige dag kan beginnen. Tijdens de dag zijn we natuurlijk druk bezig met opnemen van de bruiloft en alles er om heen! We nemen zo veel mogelijk mee om achteraf niks te missen!

Hier is voor jullie maar 1 ding belangrijk en hechten wij erg veel waarde aan namelijk: Genieten! 

Jullie zorgen ervoor dat u uw dag niet gaat vergeten. En wij maken deze tastbaar!

4. Na de bruiloft

Dan is de dag alweer voorbij…  Gelukkig zijn de beelden er al en veiliggesteld op de servers van The Woodpacker.

Er is tijdens jullie bruiloft enorm veel beeldmateriaal opgenomen. Dit kan oplopen tot honderden Gigabites aan beeld. 

Deze gaan we allemaal bij langs en pakken de mooiste beelden er uit. Van deze beelden maken we vaak het volgende:

– Bruidsfilm (samenvatting van de dag) van 6 – 10 minuten met jullie zelf gekozen muziek eronder!

– Showreel bruiloft van 2 – 3 minuten. Handig voor de sociale media en om snel te delen met familie en vrienden!

– Complete ceremonie opname met 1 of 2 vaste camera’s + geluid goed geregeld.

– Eventuele andere complete opname’s  zoals speeches en/of openingsdans

Deze kunnen jullie 4 tot 12 weken na jullie bruiloft verwachten. Afhankelijk van de drukte op dat moment. Natuurlijk sturen we eerder alvast wat voorproef materiaal op zodat jullie alvast wat kunnen voor genieten!

 

5. Afsluiting

Nadat we de video’s hebben opgestuurd komen we graag nog een keer langs voor een kopje koffie of thee. En zo gewenst de video’s op een bijzondere USB stick/schijf bij jullie afleveren.

En ook horen we hierin graag jullie ervaring. Ook wij zijn niet perfect en horen graag jullie feedback!