Waarom nou 2 locaties van The Woodpacker foto en film?

Twee locaties? Hoe kan dat nou?

Misschien hebben mensen het zich al wel afgevraagd. Of komt dit nu als verrassing. Maar sinds kort staat er op de website en op google niet 1 maar 2 adressen van The Woodpacker foto en film. Sommigen zullen wel denken dat we nog een 2de kantoor hebben geopend :).

Nee dit is natuurlijk niet waar. We blijven persoonlijk en werken vanuit huis. Alleen is er nu sinds September een bijzondere situatie ontstaan. Ik ben namelijk aan een studie begonnen in Eindhoven. De studie die ik hier volg is de studie HBO film en audiovisuele media. Deze was voor mij het interessantste om in Eindhoven te volgen.

Maar om nou elke keer dat ik naar mijn studie moet 4 uur heen en 4 uur terug te reizen werd mij wat te veel. Daarom heb ik een onderkomen gevonden waar ik nu doordeweeks veel te vinden ben. Dit is een huis in het Brabantse plaatsje Bakel. Vanuit hier run ik nu ook grotendeels het bedrijf. Wel ben ik natuurlijk nog vaak in het noorden te vinden.

Dit is dus ook de reden waarom ik 2 adressen heb genoteerd. Een kleine wijziging, maar grote voordelen. Nu kunnen we vanuit 2 locaties opereren waardoor ook opdrachten in het zuiden van Nederland niet uren reistijd hoeven te kosten. De reiskosten zullen we namelijk altijd berekenen vanaf het adres dat het dichts bij de locatie van opname zit.

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met mij op! Ik leg je graag uit hoe het zit.