Schoolfotografie

Schoolfotografie laten doen door iemand die net zelf 7 jaar lang op de middelbare school heeft gezeten?

Super gezellige en enthousiaste fotograaf die de ervaring voor de leerlingen niet alleen een ‘must’ maakt maar ook een leuke dag!

The Woodpacker is uw adres!

Schoolfoto’s

Het komt toch elk jaar weer terug! De schoolfoto. Hoe belangrijk deze foto’s zijn wordt nog wel eens onderschat. Oude foto’s terughalen van vroeger is enorm belangrijk en ook erg mooi om terug te zien.

 

Bij The Woodpacker foto en film zorg ik er voor dat schoolfotografie niet alleen een zit-klik-klaar moment is maar dat er ook gezelligheid bij komt kijken. 

Zo wordt het elk jaar weer de vraag of “die leuke fotograaf” ook weer komt. Inplaats van “ohja… de schoolfotograaf…”

 

Bij mij kan je terecht voor kleine en grote scholen. Aparte foto’s en groepsfoto’s van alle leerlingen en op goede volgorde.

Het systeem

Wij werken met het systeem van Oypo welke veel werk van mij afneemt en er ook nooit verwarring kan ontstaan over de foto’s.  Dit systeem zorgt er automatisch voor dat de leerlingen op juiste volgorde worden gefotografeerd en dit ook zo in het systeem komt te staan. 

 

Na de bewerking van de foto’s worden deze geupload in het programma en worden er automatisch kaartjes aangemaakt per leerling. Deze kan ik dan komen langsbrengen en online sturen zodat ze niet onderin de tas belanden 😉

 

Ouders kunnen dan via een online omgeving van OYPO de foto’s van hun kind bestellen en laten afdrukken op verschillende manieren.

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten? 

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij sturen zo snel mogelijk een passende offerte op! Toch nog vragen of liever een adviesgesprek? Dit kan natuurlijk ook laat onderstaand uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Selecteer uw dienst(en)