The Woodpacker

Foto en video services gebracht op uw locatie

Wat is er mogelijk en wat kost het?

Mensen die u al voor gingen zeggen het volgende over onze diensten:

Het was fijn om met Martijn samen te werken. Martijn komt zijn afspraken na, staat open voor ideeën van de klant. Reageert snel via de app of de mail. Heeft zelf leuke inbreng, o.a. de drone. Besteed veel tijd en aandacht aan zijn opdracht en alles gaat keurig in overleg. Voor mij was dit de 1e keer, een eigen promofilm maken, voor Powerwalking Leek. Het was een mooie ervaring en ik ben blij met het resultaat! Prijs technisch ook prima! Ik zal Martijn zeker aanraden voor het maken van o.a. een promofilm
Jolanda kamminga
Eigenaar Powerwalking
The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!
Laurens en Anke
Bruiloft koppel
"Je bent een geweldige fotograaf en de foto's waren uitmuntend mooi. Ook het contact was erg goed en komt ook zeer professioneel over! Martijn weet goed waar hij het over heeft!"
Wolter en Amanda
Martijn heeft op zeer professionele wijze de live uitzendingen tijdens de Open Festival dagen op de Lindenborg verzorgd. Bovendien een tweetal prachtige filmpjes over de school gemaakt. Hij denkt steeds mee, doet concrete voorstellen en draagt oplossingen aan. Is bovendien zeer flexibel en geeft heldere regie aanwijzingen zodat het eindresultaat geweldig is.
Dennis Volmer
Directeur Lindenborg
Gemiddelde beoordeling The Woodpacker op Google.com
5/5

Gemiddeld beoordeeld met 5 sterren op Google!