The Woodpacker

Foto en video services gebracht op uw locatie

Nieuws

Hier vind u actuele berichten en nieuwtjes van The woodpacker foto en film. 

Let op! niet alles komt op het nieuwsplatform te staan. Volg voor actuele informatie onze Instagram of Facebook!

Nieuwe promotiefilm The Woodpacker

Door de vele nieuwe ervaringen vonden we het tijd voor een nieuwe promofilm! Daarom is ie hierboven! De nieuwe Promotiefilm van The Woodpacker foto en film.

Uitreiking koninklijke onderscheidingen Gemeente Het Hoge land 28-30 April 2021

Corona 2021. Het zorgt ervoor dat we als mens veel aanpassingsvermogen moeten tonen. Zo ook gemeente Het Hoge land die weer met de handen in het haar zat. Want hoe gaan we de lintjes nu uitreiken op 1,5 meter afstand? Nou, gewoon in de raadszaal. Maar dan wel live naar YouTube zodat familie/vrienden/collega’s enz gewoon mee konden kijken. Hiervoor werden wij ingeschakeld en kwamen we met onze apparatuur op locatie. Deze dagen zijn erg goed verlopen en is weer een geslaagd project die toegevoegd kan worden aan het porfolio.

Alle inwoners van gemeente Het Hoge land die deze onderscheidingen hebben mogen ontvangen: Gefeliciteerd!

EindexAMEN FOTO'S lINDENBORG 2020-2021

Het einde van het jaar kwam weer snel in zicht. Door de situatie met de coronaregels was het allemaal een beetje onzeker wat er wel en niet zou mogen. Gelukkig mochten de schoolfoto’s, al ware het op afstand wel doorgaan. En deze mocht ik verzorgen. Het resultaat was geweldig! Van deze foto’s word door de leerlingen zelf een prachtig jaarboek gemaakt die de examenleerlingen als dierbare herinnering aan hun schooltijd mee naar huis kunnen krijgen.

 

Geïnteresseerd geraakt? Schoolfoto’s doe ik ook. Wel alleen op aanvraag. Neemt contact op!

PRomotiefilm Dorothy's coffee

Dorothy’s coffee – gevestigd in Leek waar je prachtige rondleidingen kan volgen en je mee op reis word genomen van boon tot je kopje koffie. Dit moest gepromoot worden en bekend worden in Leek. Dat doel is absoluut. Samen met Dorothy een prachtige promofilm gemaakt. Een bezoekje is het zeker waard of probeer de (h)eerlijke koffie nu via de website.

Ook een promofilm van uw bedrijf? Kijk snel op de site of neem contact op!

Start livestream dienst bij open festival lindenborg

Door de toen geldende coronamaatregelen was een open huis waar normaal honderden leerlingen op af kwamen niet mogelijk. Hierop is snel geantwoord door de directie dat er een online open huis moest komen. En deze hebben wij mogen verzorgen! Dit betekende ook het begin van de livestream dienst van The Woodpacker. Hierbij waren zelfs rondleidende reporters aanwezig die gevolgd werden door de camera door de gehele school. Welke live te volgen was op het internet.

Ook uw evenement/vergadering of bruiloft laten livestreamen? Dat kan voordelig en professioneel op locatie gebracht. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Filmpje Molen Hollands Welvaart is online! In samenwerking met Johan van Dijk (Molenaar Hollands Welvaart) en Het Groninger landschap deze prachtige film in elkaar gezet!


Nieuw!

Vanaf December 2020 beschik ik over een camera Gimbal. Deze wordt gebruikt om mooi stabiele bewegende beelden te maken. Een investering die al een lange tijd op mijn verlanglijstje stond! En nu werkelijkheid is en snel ingezet zal worden bij projecten!


KvK inschrijving officieel!

Mijn inschrijving als ZZP’er bij de kamer van koophandel is vanaf 20-11-2020 dan eindelijk officieel! 

Mijn nieuwe KvK-nummer is vanaf nu: 80955053


PROJECT SCHOOL ‘INVLOED MUZIEK EN GELUID OP FILM EN VIDEO’

Nu in mijn portfolio te vinden! 

Het eerste deel van een project van mij voor school. 2 video’s waarin u duidelijk verschillen in reactie gaat merken en welke emotie elke video oproept. Alleen door verschil van geluid!

360º Foto’s De Borg Nienoord

De 360º foto’s van De Borg Nienoord zijn klaar! Een aantal voorbeelden kunt u vinden in mijn portfolio.

De andere foto’s zullen binnenkort beschikbaar zijn op de website van Grand Café de Borg Nienoord!

Nieuwe bedrijfskleding!

Super trots op mijn nieuwe bedrijfskleding! En natuurlijk hier gelijk een kleine fotoshoot mee gedaan!

Nieuwe kleding zal gebruikt worden tijdens afspraken en natuurlijk op locatie!

Nieuwe website staat online!

Erg blij om eindelijk aan te mogen kondigen dat mijn nieuwe website online staat! Op mijn website kun je vanaf nu vinden welke opdrachten ik uitvoer en natuurlijk contact met mij opnemen als u geïnteresseerd bent geraakt in mijn diensten!!

De website is nog in aanbouw. Er zal spoedig meer volgen!