The Woodpacker

Foto en video services gebracht op uw locatie

Het bedrijf

Waar het allemaal begon

Hobbymatig

Van kleins af aan al druk met camera’s. Kleine action cams als Go pro of hele oude camera’s trok altijd mijn aandacht. Zodra mijn moeder mij wou filmen rende ik naar haar toe en moest ik meekijken. Want op de camera wou ik liever niet, maar erachter staan vond ik reuze interessant!

Op mijn 15de kocht ik mijn allereerste camera. Een canon 100d. Hiermee begon het: prachtige zonsondergangen, Zonsopgangen, dieren, me eigen familie, vakanties en ga zo maar door wat er allemaal mijn camera voorbijkwam. Deze postte ik op social media zoals instagram en facebook. Enkele voorbeelden zie je hiernaast.

Dit deed ik 2 jaar totdat ik een mail kreeg van mijn oude meester van groep 8.

Basischoolfilm

Het was het jaar 2020. Het jaar van corona. 

En waar ik normaal voor mijn oude basisschool De Regenboog in Tolbert de afscheidsmusical opnam met mijn camera als vriendendienstje werd ik nu gevraagd voor het maken van een afscheidsfilm. Dit ter vervanging van de afscheidsmusical, omdat deze vanwege Corona geen doorgang kon vinden.

Dit deed ik natuurlijk met alle plezier en zorgde er naast een paar hele leuke weken ook voor dat het me aan het denken sloeg.

En het nadenken resulteerde in de start van The Woodpacker op 20 November 2020!

Wat bieden we nu?

Inmiddels is The Woodpacker foto en video services uitgegroeid tot de aanbieder van foto en video services van het noorden!

En dit is wat wij u bieden: