The Woodpacker

Foto en video services gebracht op uw locatie

Eindexamen foto’s Lindenborg LEek

In Maart van 2021 werd ik benaderd door de examenleerlingen van de lindenborg in Leek. Er was een probleem. Er was nog geen fotograaf voor de eindexamenfoto’s. Hierbij hielp ik natuurlijk graag. Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier schoolfoto’s heb gemaakt. 

De dagen zijn wel super snel voorbij gegaan mede door de geweldige leerlingen die deze school bezit. Erg goed contact onderhouden en gezorgd voor een prachtig eindresultaat waar elke leerling trots op mag zijn. 

Nu snel het diploma binnenhalen en dan op naar de studie! 

Succes allemaal!

 

 

Mocht uw school schoolfoto’s nodig hebben? Dan bent u aan  het juiste adres. Vanwege al vele andere activiteiten is dit geen hoofdzaak van mijn bedrijf. Daarom verzoek ik u contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden!