The Woodpacker

Foto en video services gebracht op uw locatie

Bruiloft bruidspaar 23-07-2021 Warffum + Leermens

Bruidsfilm

In opdracht van het bruidspaar een prachtige bruidsvideo gemaakt. Hierin zijn verschillende beelden meegenomen waardoor er achteraf een prachtige compilatie/sfeerfilm gemaakt kon worden waar het bruidspaar nog kan nagenieten van hun prachtige dag!

Helaas is deze video vanwege privacy redenen niet te vinden op de website. 

Neem contact op voor meer informatie.

Livestream tijdens ceremonie in de kerk

Tijdens de kerkelijke ceremonie in Leermens was The Woodpacker aanwezig om de livestream te verzorgen zodat mensen welke niet aanwezig konden zijn de prachtige ceremonie wel konden volgen! Zelfs familie uit het buitenland hebben de ceremonie van dichtbij kunnen volgen. 

Met meerdere camera’s op locatie maakte de beelden zeer divers en betrouwbaar. Daarnaast hebben we gezorgd dat we zelf amper aanwezig waren doordat we boven bij het orgelgestel zijn gaan zitten. Zo waren we onzichtbaar aan het werk en de ceremonie zonder oponthoud prachtig verzorgd is.

The Woodpacker (Martijn) heeft samen met de hulp van Luuk op onze trouwdag filmopnames gemaakt en aan de hand van deze opnames een kort filmpje gemaakt. Dit zijn prachtige beelden geworden! Wij kunnen zo nog elke keer nagenieten van deze mooie dag. Daarnaast heeft Martijn samen met de hulp van Luuk een livestream voor ons opgezet zodat iedereen de trouwdienst ook op afstand kon volgen. De dienst was duidelijk te volgen door goed beeld en geluid. Het contact met Martijn was top! Hij reageert altijd heel snel en duidelijk. Mochten wij in de toekomst nog eens vaker beeld/livestream etc. nodig hebben, schakelen wij zeker The Woodpacker in!.
Laurens en Anke

Ook uw bruiloft livestreamen of laten opnemen door een ervaren videograaf?