Basisscholen

Een eindmusical is fantastisch! Maar deze op beeld krijgen en meegeven aan de kinderen is natuurlijk een geweldig geschenk die alle kinderen verdienen in deze tijd!

Filmen eindmusical

Zonder zorgen uw eindmusical laten filmen waarna deze in hoge kwaliteit worden afgeleverd? Dan zit u bij The Woodpacker foto en film helemaal goed!

 

  • Hoge kwaliteitsbeelden gemaakt op locatie.
  • Geluid en camera positie altijd van te voren getest op locatie.
  • Professionele apparatuur gebracht op locatie.
  • Film op Dvd’s gebrand of als bestand aangeleverd mogelijk.

Professioneel

Betrokken

Betaalbaar

Livestream als alternatief

Ook ondanks een groepslimiet de opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, oom’s en tante’s laten meegenieten met de musical en/ of het afscheid? Dat kan!

Een opkomende factor binnen de filmindustrie; Livestreaming. Gebracht bij uw musical!

Wat bieden wij:

  • Hoge kwaliteit streaming.
  • Streaming naar elk gewenst platform! (bijvoorbeeld: Youtube, Facebook, teams enz.)
  • Extern geluid.
  • Licht aanwezig in donkere omgevingen.
  • Tot 4 Camera’s op locatie voor betrouwbaarheid en diversiteit van de beelden.
Martijn heeft op zeer professionele wijze de live uitzendingen tijdens de Open Festival dagen op de Lindenborg verzorgd. Bovendien een tweetal prachtige filmpjes over de school gemaakt. Hij denkt steeds mee, doet concrete voorstellen en draagt oplossingen aan. Is bovendien zeer flexibel en geeft heldere regie aanwijzingen zodat het eindresultaat geweldig is.
Dennis Volmer

Directeur Lindenborg Leek

Namens CBS de Regenboog zijn we uitermate tevreden over de prachtige afscheidsfilm die Martijn heeft gemaakt voor en met groep 8. De communicatie verliep vlekkeloos en hij heeft zich uitermate professioneel opgesteld. Ouders, kinderen en school waren heel blij met het eindresultaat! Zal hem volgend jaar zo weer vragen. Namens school: Jellinus Helmus, leerkracht van groep 8.

Jelinus Helmus

Leerkracht Regenboog Tolbert

Neem contact met ons op

Professioneel en betaalbaar gebracht op elke locatie! Geintresseerd in één van onze diensten? 

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Wij sturen zo snel mogelijk een passende offerte op! Toch nog vragen of liever een adviesgesprek? Dit kan natuurlijk ook laat onderstaand uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Selecteer uw dienst(en)